BÉT Prémium kategória

RENDKÍVÜLI TÁJÉKOZTATÁS

2020-04-02

Az AutoWallis Nyilvánosan Működő Részvénytársaság (székhelye: 1055 Budapest, Honvéd utca 20.; cégjegyzékszáma: Cg. 01-10-047350; „Kibocsátó”) a Tpt. 55. §-ában foglalt rendelkezéseknek eleget téve a következőkről tájékoztatja a tisztelt Részvényeseket:

Az AutoWallis Nyrt. ezúton közzéteszi a Magyar Nemzeti Bank Növekedési Kötvényprogramjának (NKP) keretében kibocsátandó kötvényeire vonatozó információs összeállítást. Az AutoWallis Nyrt. felhívja a tisztelt Befektetők figyelmét, hogy jelen közlemény kizárólag tájékoztatási célt szolgál, az aukció során ajánlatot kizárólag azok a minősített befektetők tehetnek, amelyek számára az AutoWallis Nyrt. az információs összeállítást forgalmazója, az OTP Bank Nyrt. útján eljuttatta. 

Összefoglaló

A Kibocsátó igazgatósága az 1/2020. (IV.01) sz. határozatával módosított 1/2019. (XII.03.). sz. határozatával a Magyar Nemzeti Bank Növekedési Kötvényprogramjának keretében kötvények kibocsátásáról és forgalomba hozataláról határozott. 

Az aukciót követően összesen legfeljebb 60 darab, legfeljebb 3.000.000.000,- Ft, össznévértékű, AutoWallis NKP Kötvény 2030/I. elnevezésű kötvény (együttesen: a „Kötvények”) kerül kibocsátásra nyilvános – de tájékoztató közzététele alól mentesített – ajánlattétel útján, aukciós eljárással az információs összeállításban meghatározott minősített befektetők részére. A felajánlott Kötvények egyenként 50.000.000 forint névértékű, névre szóló, fix kamatozású, dematerializált kötvények. A Kötvények kibocsátásának elsődleges célja a Kibocsátó leányvállalatai meglévő hiteleinek és/vagy operatív lízing kereteinek kiváltása.

 A forgalomba hozatalra 2020. április 9. napján kerül sor. 

A Kibocsátó a forgalomba hozatalt követően kérelmezni fogja a Kötvények bevezetését a BÉT Xbond piacára az NKP program feltételei szerint. A Kötvények a Budapesti Értéktőzsdén kívül más szabályozott piacra nem kerülnek bevezetésre.

A Kibocsátó a forgalomba hozatalt követően kérelmezni fogja a Kötvények bevezetését a BÉT Xbond piacára. A Kötvények a Budapesti Értéktőzsdén kívül más szabályozott piacra nem kerülnek bevezetésre.

Budapest, 2020. április 2.
AutoWallis Nyrt.