BÉT Prémium kategória

Online befektetői tájékoztató október 19-én

2021-10-07

Az AutoWallis 2021. október 19-én Portfolio Klub eseményen ismerteti a 2025-ig szóló stratégiáját és forrásbevonási terveit.

A Portfolio.hu 2021. október 19-én 17:30 órai kezdettel online Portfolio Klub eseményt szervez, melyen az AutoWallis ismerteti a társaság 2025-ig szóló stratégiáját és forrásbevonási terveit. A rendezvény ingyenesen látogatható, de előzetes regisztrációhoz kötött. Az esemény részletes programja és a regisztrációs felület az alábbi oldalon található:

https://www.portfolio.hu/rendezvenyek/klub/az-autowallis-sztori-a-tozsden/1312/attekintes

A Portfolio Klub tervezett programja:

Előadók:

Ormosy Gábor, AutoWallis Nyrt., vezérigazgató

Székely Gábor, AutoWallis Nyrt., befektetési igazgató

Sándor Dávid, OTP Global Markets, vezető befektetési stratéga

Kiemelt témák:

Az AutoWallis sztori az elemző szemével

Az AutoWallis 2025-ig szóló stratégiájának bemutatása

Hogyan lehet a tőzsde autós vállalata az évtized végére a közép-kelet-európai régió meghatározó autókereskedelmi és mobilitási szolgáltatója?

Az AutoWallis fejlesztési és akvizíciós tervei

Figyelemfelhívás

Jelen közzététel a 1129/2017/EU rendelet alapján reklámnak minősül. A közzététel célja, hogy valamennyi befektető hozzáférjen ugyanazon szabályozott információkhoz és így a Társaság teljes körű transzparenciát biztosítson, illetve teljes mértékben megfeleljen a 1129/2017/EU rendelet, az 596/2014/EU rendelet, valamint a tőkepiacról szóló 2001. évi CXX. törvény (Tpt.) alapján fennálló tőkepiaci előírásoknak. A jelen közzétételben foglalt információk a Társaság újonnan kibocsátandó részvényeinek tárgyévre tervezett nyilvános értékesítésével kapcsolatos információk, amelyeket teljes körűen a 1129/2017/EU rendelet alapján készített tájékoztatóban fog a Társaság közzétenni az MNB általi jóváhagyást követően. Az MNB jóváhagyását követően a tájékoztató az alábbi közzétételi helyeken lesz nyilvánosan elérhető: bet.hu, kozzetetelek.mnb.hu, a Társaság honlapján www.autowallis.hu, illetve a forgalmazó honlapján.

A tájékoztató esetleges MNB általi jóváhagyása nem jelenti a felajánlott vagy szabályozott piacra bevezetendő értékpapírok jóváhagyását. A befektetőknek a részvények nyilvános értékesítésével kapcsolatos befektetési döntés meghozatala előtt célszerű elolvasniuk a tájékoztatót a nyilvánosságra hozatalt követően, annak érdekében, hogy teljes mértékben megértsék a vonatkozó befektetési döntés potenciális kockázatait és előnyeit, illetve befektetési döntés meghozatalát megelőzően érdemes körültekintően mérlegelni a Társaságba, valamint annak értékpapírjaiba történő lehetséges befektetés jogi, adózási vagy megtérülési következményeit, ideértve a befektetés előnyeit és a vonatkozó kockázatokat. A Társaság felhívja a figyelmet, hogy a Társaság és képviselői nem vállalnak felelősséget a befektetők által levont következtetéseken alapuló befektetési döntésekért, azok hátrányos jogi következményeiért, illetve pénzügyi veszteségekért.