Kiskereskedelmi üzletág
BÉT Prémium kategória

Kiskereskedelemben forgalmazott márkáink

Egyéni ügyfelek számára forgalmazunk nagynevű nemzetközi autómárkákat hazai és régiós szinten. A belföldi kiskereskedelemben képviselt márkáink mellé teljes körű szervizhátteret és kiegészítő szolgáltatásokat kínálunk.

Az AutoWallis Csoport  az általa belföldi kiskereskedelemben forgalmazott minden márka mellé teljes körű szervizhátteret és kiegészítő szolgáltatásokat kínál. Így autóipari szolgáltatási tevékenységünk között szerepel a BMW és MINI személyautók, illetve motorkerékpárok, valamint a Maserati személyautók és az Isuzu gépjárművek mindenre kiterjedő szervizelése és a kapcsolódó kiegészítő szolgáltatások biztosítása.

BMW
A Wallis Motor Pest és Duna Magyarország legnagyobb és legrégebben működő BMW autó-, motor- és MINI kereskedései, amelyek a Wallis Motor vezérképviseletből váltak önálló cégekké 2001-ben.
Tovább a Wallis Motor Pest és Duna weboldalára >>Tovább a Wallis Motor Ljubljana weboldalára >>
Maserati
Az AutoWallis Csoport által kínált termékportfólióban megtalálható a BMW mellett a luxus szegmens kiemelkedő olasz márkája, a Maserati is. A cégcsoport a Maseratival kapcsolatos belföldi személyautó- és alkatrész kiskereskedelmi tevékenységet végez.
Tovább a Wallis Maserati
weboldalára >>
Kia
A több mint 75 éves múltra visszatekintő Kia márka új és használt modelljeit forgalmazzuk, teljes körű szerviz- és flottakezelési szolgáltatásokkal kiegészítve.
Tovább az Iniciál Kia kereskedés weboldalára >>Tovább a Kia Wallis weboldalára >>
Mini
A MINI a világ egyik legsportosabb kisautója, amely már az ’50-es évektől színesíti a járműpiaci palettát. A BMW tulajdonában lévő márkát cégcsoportunk képviseli mindenre kiterjedő szolgáltatásokkal.
Tovább a MINI Wallis Motor Pest kereskedés weboldalára >>
OPEL
A nagynevű német autómárka Magyarország egyik legnépszerűbb középkategóriás járműveit kínálja, és vállalatcsoportunk portfóliójának jelentős tagja.
Tovább a Opel Wallis weboldalára >>
Jaguar
&
Land Rover
Az AutoWallis Csoport a Jaguar és a Land Rover járművek és alkatrészek exkluzív disztribútora Magyarországon, illetve további 8 országban (Albánia, Bosznia-Hercegovina, Horvátország, Szerbia, Szlovénia, Macedónia, Montenegró, Koszovó).
Tovább a Wallis British Motors weboldalára >>Tovább a Land Rover Magyarország weboldalára >>Tovább a Jaguar Magyarország weboldalára >>
Isuzu
A Wallis Automotive Europe (WAE) az Isuzu márka magyarországi képviselője, amely a japán autógyártók közül a legrégebbi múltra tekint vissza, és egy évszázad alatt a világ egyik legnagyobb haszongépjármű-gyártójává fejlődött.
Tovább a Isuzu Wallis Motor Pest weboldalára >>Tovább a Isuzu Budapest weboldalára >>
Dacia
A Dacia a Renault Csoport márkája, az egyik legnépszerűbb a Magyarországon közkedvelt alsó-közép kategóriás gépjárművek körül, megfizethetősége és megbízhatósága miatt. A márka kiskereskedelmi értékesítését a Wallis Csoport tagjaként az Iniciál Autóház végzi.
Tovább az Iniciál Dacia kereskedés weboldalára >>
Nissan
A Nissan az egyik legmegbízhatóbb és legnépszerűbb japán autómárka, amelynek gépjárműveit Magyarországon az Iniciál Autóház forgalmazza.
Tovább az Iniciál Nissan kereskedés weboldalára >>
Peugeot
A Peugeot személy- és haszongépjárművek hazai kiskereskedelmi forgalmazását az Iniciál Autóház végzi, beleértve a szervizeléssel kapcsolatos teljes körű szolgáltatásokat is.
Tovább az Iniciál Peugeot kereskedés weboldalára >>
Renault
A Renault a Wallis Nyrt. részét képező Iniciál Autóház portfóliójának egyik oszlopos tagja: teljes körű kiskereskedelmi és szervizszolgáltatásokat kínálunk a márkával kapcsolatban.
Tovább az Iniciál Renault kereskedés weboldalára >>
Suzuki
A Suzuki 1991 óta van jelen Magyarországon az autógyártás területén. A márka gépjárműveit és motorkerékpárjait az Iniciál Autóház forgalmazza kiskereskedelmi léptékekben.
Tovább az Iniciál Suzuki kereskedés weboldalára >>
Toyota
A japán Toyota a világ legnagyobb autógyártója, amelyet Magyarországon az Iniciál Autóház képvisel a kiskereskedelem és a szervizszolgáltatások terén.
Tovább az Iniciál Toyota kereskedés weboldalára >>

Autóipari szolgáltató márkáink

Sixt Rent a car
Az AutoWallis Csoport a magas minőségű rövid és hosszú távú autókölcsönzői szolgáltatásait a Sixt Rent-a-car nemzetközi hálózatának magyarországi franchise partnereként kínálja. Kezdetben elsősorban a Magyarországra beutazó üzletemberek bérautó igényeit szolgálta ki, de mára a forgalom közel felét a turizmus biztosítja. A vállalati ügyfelek számára egyedi mobilitási megoldásokat kínál. A céges együttműködés keretein belül kedvezményes árakat és speciális bérleti feltételeket biztosít belföldi üzleti partnereinek. A személygépkocsis bérleti igények kiszolgálása mellett kistehergépjárművel, prémium személyszállítási szolgáltatásokkal is az ügyfelei rendelkezésére áll. A Sixt Limousine Service az Emirates kizárólagos magyarországi prémium személyszállítási partnere.

Budapesten jelenleg 2 irodából szolgálja ki az ügyfeleket: a budapesti Váci úti és a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér 2B Terminálján található irodán keresztül. Működésében kiemelkedő szerepet tölt be a repülőtérre érkező turistaforgalom.
Tovább a Sixt weboldalára >>
Iniciál
Az Iniciál Cégcsoport 100%-ban magyar magántulajdonú vállalkozás. A cég a Renault, Dacia, Nissan, Toyota, Peugeot, Citroen, Suzuki, Kia és Opel márkák értékesítésével és vevőszolgálatával, illetve márkaszervizével foglalkozik. Tevékenységét Nyugat-Magyarország négy telephelyen végzi: Győrben, Mosonmagyaróváron, Sopronban és Szombathelyen. Jelenleg több mint 140 főt foglalkoztató, dinamikusan fejlődő vállalat.
Tovább az Iniciál weboldalára >>