Híreink
BÉT Prémium kategória
2022-07-25
ESG igazgatót és tanácsadót választott az AutoWallis

Az ESG-minősítésre történő felkészülés újabb lépéseként az AutoWallis Csoport ESG igazgatót nevezett ki, valamint kiválasztotta a minősítés megszerzésével kapcsolatos folyamatot támogató tanácsadót is. A tőzsde autós vállalatának célja, hogy a régió 14 országában jelenlévő csoport tagjai egységes ESG stratégia mentén működjenek, és döntéseiknél kiemelten kezeljék a fenntarthatósági célokat.

2022-07-20
A Magyar Kajak-Kenu Csapat hivatalos mobilitási szolgáltatója lett az AutoWallis Csoport

Együttműködési megállapodást kötött a Magyar Kajak-Kenu Szövetség és az AutoWallis Csoport, amelynek alapján 2024-ig, az olimpiai ciklus végéig a Budapesti Értéktőzsde Prémium kategóriájában jegyzett vállalat segíti a szövetség munkáját mobilitási szolgáltatásaival.

2022-07-15
Tovább gyorsít az AutoWallis: minden téren újabb rekordok az értékesítésben

AutoWallis Sales Report 2022. I. félév - A régió 14 országában jelenlévő csoport az autóipart sújtó sorozatos nehézségek ellenére 32 százalékkal több, összesen 15.379 gépjárművet értékesített az első félévben.

2022-07-14
Megerősítette az AutoWallis B+ hitelminősítését a Scope Ratings

A független intézet a magyar tőzsde autós vállalatának besorolását stabil kilátások mellett erősítette meg annak ellenére, hogy a világgazdasági kilátások több tényező miatt is bizonytalanok.

2022-07-01
Új Felügyelőbizottsági tagot választottak az AutoWallis részvényesei

Rendkívüli közgyűlést tartott az AutoWallis, melyen Felügyelőbizottsági tagnak választották Birkás Petrát, valamint több más kérdésben is határoztak a részvényesek.