Jogi nyilatkozat
BÉT Prémium kategória

Az AUTOWALLIS Nyrt. (székhelye: 1055 Budapest, Honvéd utca 20., Cégjegyzékszám: 01-10-047-350; nyilvántartó bíróság: Fővárosi Törvényszék Cégbírósága) fenntartja a jogot, hogy honlapját bármikor módosítsa, vagy átdolgozza, illetve elérhetőségüket korlátozza, vagy megszüntesse. A honlaphoz való folyamatos vagy hibamentes hozzáférést az AUTOWALLIS Nyrt. nem biztosítja, azonban törekszik arra. A honlap, illetve az ott elérhető információk, dokumentációk, vagy más írott anyagok hozzáféréséből, illetve azok közvetett vagy közvetlen felhasználásából, a honlap használatra alkalmatlan állapotából, vagy a nem megfelelő működésből, hiányosságból, esetleges üzemzavarból, vagy félreérhetőségből eredő károkért, illetve veszteségért való felelősséget az AUTOWALLIS Nyrt. kifejezetten kizárja.

Az AUTOWALLIS Nyrt. honlapján található szerzői jogi műnek minősülő tartalmak, valamint maga a honlap egésze, mint szerzői jog szerinti gyűjteményes mű másolása, átdolgozása vagy egyéb módon történő felhasználása kizárólag az AUTOWALLIS Nyrt. előzetes írásbeli hozzájárulásával lehetséges.

Az AutoWallis Nyrt. az Ön személyi adatait szigorúan és bizalmasan kezeli, nem szolgáltatja ki harmadik félnek és kizárólag a kívánt célra használja fel. Az információkat a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény rendelkezései szerint, valamint a hitelintézetekről és a tőkepiacról szóló 2001. évi CXX. törvény, valamint a befektetési vállalkozásokról szóló 2007. évi CXXXVIII. törvény rendelkezéseit megtartva kezeli.